Στο φυσικοθεραπευτήριο Ευαγόρας Μ. Δαμιανού δουλεύουμε μαζί με τον ασθενή, συζητάμε, δοκιμάζουμε και φτιάχνουμε από κοινού το ιδανικό γι’αυτόν πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης. Η συμμετοχή του ασθενούς από την αρχή μέχρι το τέλος και μετά την ολοκλήρωση ακόμα, είναι αναγκαία κι επιτακτική για τη θετική έκβαση μιας υπηρεσίας φυσικοθεραπείας. Αυτό συμβαίνει επειδή η θεραπεία δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση του προγράμματος. Με τη σωστή καθοδήγηση από το φυσικοθεραπευτή Ευαγόρας Μ. Δαμιανού, ο ασθενής διατηρεί εύκολα και βατά την αποκατάσταση της υγείας του, βελτιώνοντας την εργονομία της καθημερινότητάς του και ακολουθώντας ένα ασκησιολόγιο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την περίπτωσή του.

Στο φυσικοθεραπευτήριο Ευαγόρας Μ. Δαμιανού χρησιμοποιούμε σχεδόν απόλυτα φυσικά μέσα, περιορίζοντας στο ελάχιστο και όπου κρίνεται απαραίτητο τη χρήση μηχανημάτων. Εφαρμόζοντας μια σειρά από σύγχρονες, επιστημονικές μεθόδους φροντίζουμε να εξετάσουμε, να διαγνώσουμε, να ανακουφίσουμε τον ασθενή και να επαναφέρουμε τις λειτουργίες και τη σωματική του υγεία στην προ- τραυματισμού ή πάθησης κατάσταση. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, στοχεύουμε στη Λειτουργική Αποκατάσταση των ασθενών μας, δηλαδή στην ουσιαστική αντιμετώπιση της αιτίας που οδήγησε στα συμπτώματα και όχι απλώς στη μείωση των συμπτωμάτων ή του πόνου.

Στο φυσικοθεραπευτήριο Ευαγόρας Μ. Δαμιανού  αποτελείται από μοντέρνες, άρτιες, εργονομικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις (γυμναστήριο, δωμάτιο θεραπείας, εξεταστήριο), οι οποίες ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των ασθενών μας. Με αυτό τον τρόπο εφαρμόζονται πιο ορθά, πιο στοχευμένα και πιο επιστημονικά όλες οι υψηλές και σύνθετες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας του φυσικοθεραπευτηρίου Ευαγόρας Μ. Δαμιανού.

Το φυσικοθεραπευτήριο μας προσφέρει ειδικά προγράμματα αποκατάστασης σε αθλητικές κακώσεις, ορθοπεδικές παθήσεις, αυχενικά σύνδρομα, δισκοπάθειες, αρθρίτιδες, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, σκολιώσεις, εγκεφαλικά και ημιπληγίες που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Το φυσικοθεραπευτήριο Ευαγόρας Μ. Δαμιανού βρίσκετα Αγίας Φυλάξεως 269, Αγία Φυλά – Λεμεσό.

* Στον προσεγμένο επαγγελματικό μας χώρο, αλλά και με κατ’ οίκον επισκέψεις, παρέχουμε την άριστη αποκατάσταση του προβλήματος σας.